Καπνιστό αλάτι Jacobsen
Η συνταγή για Καπνιστό Αλάτι με άρωμα από φυσικό ξύλο, που ετοιμάσαμε στην ψησταριά πέλλετ Traeger, στα πλαίσια των PELLET GRILL DEMOS το Σάββατο 25 Ιουνίου, μας κατάπληξε!!!
Δώστε στα κρέατα και τα λαχανικά ένταση προσθέτοντας αυτό το καπνιστό αλάτι Jacobsen. Είναι απίθανη η γεύση του όταν καπνίζεται στο Traeger Pellet Grill.
Ακολουθήστε τα 5 απλά βήματα για να το αποκτήσετε!!!
1ο ΒΗΜΑ:
Όταν είστε έτοιμοι να ψήσετε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία του grill σας στους 70-80 C και προθερμάνετε, με κλειστό καπάκι για 15 λεπτά. Για πιο έντονη γεύση, χρησιμοποιήστε Super Smoke, εάν είναι διαθέσιμο.
2ο ΒΗΜΑ:
Απλώστε τα 2 κιλά αλάτι σε ένα ταψί ομοιόμορφα, ώστε όλο το αλάτι να είναι επίπεδο.
3ο ΒΗΜΑ:
Τοποθετήστε το ταψί στην πίσω γωνία του Traeger και καπνίστε για τουλάχιστον 2-1/2 ώρες.
4ο ΒΗΜΑ:
Ελέγξτε το αλάτι μετά από 1 ώρα και συνεχίστε να καπνίζετε σύμφωνα με το πόσο καπνιστό επιθυμείτε να είναι το αποτέλεσμα, έως και 24 ώρες.
5ο ΒΗΜΑ:
Φυλάξτε το σε βάζο με καπάκι.
Καλή σας απόλαυση!
ΠΗΓΗ : www.traegergrills.gr