Inside beef skirt sandwich
Θες να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου στο επόμενο bbq party? Ετοίμασε αυτό το γευστικό και εύκολο σάντουιτς που θα απογειώσει τη βραδιά σου!
Υλικά :
- Μοσχαρίσιο διάφραγμα 600 γρ
- Μουστάρδα απλή 100 γρ
- Μουστάρδα Dijon 120 γρ
- Αγγουράκι τουρσί 1 μικρό βαζάκι
- Μπαγκέτα γαλλική 2 τμχ
Εκτέλεση:
1ο Βήμα:
Ξεκινάμε περνώντας το διάφραγμα με λίγη απλή μουστάρδα με το πινέλο σιλικόνης, έπειτα το πασπαλίζουμε με το Traeger Beef Rub και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 1 ώρα.
2ο Βήμα:
Στη συνέχεια ρυθμίζουμε την σχάρα στο δυνατό για να κάνει την ράβδωση και μετά χαμηλώνουμε και το ψήνουμε με κλειστό καπάκι μέχρι να δούμε απο το θερμόμετρο πως πήρε εσωτερική θερμοκρασία 50 βαθμούς. Το γυρνάμε με τη λαβίδα για να ψηθεί και απο τις δύο πλευρές. Έπειτα μόλις ψηθεί το τυλίγουμε με το χαρτί κρεοπωλείου και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.
3ο Βήμα:
Παράλληλα ψήνουμε τις μπαγκέτες εσωτερικά, τις αλείφουμε με Dijon. Στη συνέχεια τεμαχίζουμε το διάφραγμα με το μαχαίρι γενικής χρήσης σε λεπτές φέτες και το βάζουμε στις μπαγκέτες.
4ο Βήμα:
Στη συνέχεια τοποθετούμε από πάνω το αγγουράκι και σερβίρουμε στο ξύλο σερβιρίσματος.
Γράψτε ένα Σχόλιο