Ψητός ανανάς με γλάσο μελιού
Αυτό το φρούτο ψημένο στην ψησταριά θα γίνει η αγαπημένη σας καλοκαιρινή επιλογή. Καλυμμένο με καστανή ζάχαρη και γλάσο μελιού και ψημένο στη σχάρα του Traeger Pellet Grill σας, σερβίρετε τέλεια ως συνοδευτικό σε κάθε τραπέζι ή αφήνοντας ελεύθερη την φαντασία σας, μαζί με παγωτό ή ακόμα και και σε κοκτέιλ.
ΥΛΙΚΑ
2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 ανανά χωρίς τη φλούδα
1 φλιτζάνι μέλι
Μέλι για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1ο ΒΗΜΑ:
Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία Traeger στους 230°(450℉) και προθερμάνετε, με κλειστό καπάκι για 15 λεπτά.
2ο ΒΗΜΑ:
Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη και την κανέλα. Πασπαλίστε πάνω από τον ανανά και στη συνέχεια περιχύστε το μέλι παντού για να επικαλυφθεί ομοιόμορφα.
3ο ΒΗΜΑ:
Τοποθετήστε τον ανανά απευθείας στη σχάρα της ψησταριάς. Κλείστε το καπάκι και ψήστε, περιστρέφοντας περιστασιακά, για περίπου 30 λεπτά συνολικά.
4ο ΒΗΜΑ:
Αφαιρέστε τον ανανά από τη σχάρα και περιχύστε με περισσότερο μέλι, αν θέλετε. Κόψτε και σερβίρετε.
Καλή σας απόλαυση!
ΠΗΓΗ : www.traegergrills.gr