BBQ Glazed Chicken Lollipops
Δεν θα πιστεύετε πόσα επικά νόστιμα είναι αυτά τα "Γλειφιτζούρια" από κοπανάκι κοτόπουλου που έχουν βυθιστεί αρχικά σε υπέροχη σάλτσα BBQ ενώ στην συνέχεια ψήνονται στο Traeger pellet Grill που τους προσφέρει υπέροχο άρωμα και γεύση !
ΥΛΙΚΑ:
2,5 κιλά κοπανάκια κοτόπουλο
Σάλτσα Bbq Traeger Sweet & Heat
100gr μέλι
1 κέτσαπ
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1ο ΒΗΜΑ:
Κόβουμε με μαχαίρι γενικής χρήσης καθένα από τα κοπανάκια κοτόπουλο και σπρώχνουμε το κόκαλο προς τα πάνω ώστε να πάρει σχήμα γλειφιτζούρι. Έπειτα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί σχολαστικά το καθένα ώστε να πάρουμε όλη την υγρασία και καλύπτουμε εξωτερικά την επιφάνεια τους με μια γενναία ποσότητα Traeger Pork & Poultry Rub.
2o ΒΗΜΑ:
Ανάβουμε την Traeger Ranger στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για 30 λεπτά.
3ο ΒΗΜΑ:
Σε μια γαβάθα ανακατεύουμε το μέλι, την κέτσαπ την πάπρικα σε σκόνη και την Σάλτσα Bbq Traeger Sweet & Heat . Βουτάμε τις φτερούγες σε αυτό το μείγμα και στην συνέχεια τις τοποθετούμε πάλι πίσω στην ψησταριά για αλλά 15 λεπτά. Τέλος, είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!
Καλή απόλαυση !
ΠΗΓΗ : www.traegergrills.gr
Γράψτε ένα Σχόλιο