Αυτό το φρούτο ψημένο στην ψησταριά θα γίνει η αγαπημένη σας καλοκαιρινή επιλογή. Καλυμμένο με καστανή ζάχαρη και γλάσο μελιού και ψημένο στη σχάρα του Traeger Pellet Grill σας, σερβίρετε τέλεια ως συνοδευτικό σε κάθε τραπέζι ή αφήνοντας ελεύθερη την φαντασία σας, μαζί με παγωτό ή ακόμα και και σε κοκτέιλ.


ΥΛΙΚΑ


2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

1 ανανά χωρίς τη φλούδα

1 φλιτζάνι μέλι

Μέλι για το σερβίρισμα



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


1ο ΒΗΜΑ:

Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία Traeger στους 230°(450℉)  και προθερμάνετε, με κλειστό καπάκι για 15 λεπτά.


2ο ΒΗΜΑ:

Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη και την κανέλα. Πασπαλίστε πάνω από τον ανανά και στη συνέχεια περιχύστε το μέλι παντού για να επικαλυφθεί ομοιόμορφα.


ανανάς στην σχάρα


3ο ΒΗΜΑ:

Τοποθετήστε τον ανανά απευθείας στη σχάρα της ψησταριάς. Κλείστε το καπάκι και ψήστε, περιστρέφοντας περιστασιακά, για περίπου 30 λεπτά συνολικά.


4ο ΒΗΜΑ:

Αφαιρέστε τον ανανά από τη σχάρα και περιχύστε με περισσότερο μέλι, αν θέλετε. Κόψτε και σερβίρετε. 


ψητός ανανάς


Καλή σας απόλαυση!


ΠΗΓΗ :  www.traegergrills.gr