Spare Ribs σε ψησταριά Πέλλετ
Πείτε πως σας αρέσουν τα spare ribs χωρίς να μας το πείτε....
Πολύ απλά αυτά τα Spare Rids με υπέροχο άρωμα μήλου θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό με την απίστευτη νοστιμιά τους...
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
2 τμχ Spare ribs
2 κουτ σούπας Traeger Pork & Poultry rub
100 γρ Μαύρη ζάχαρη
100 γρ Μουστάρδα
30 ml Ηλιέλαιο
Αλάτι
Πιπέρι μαύρο σπασμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1ο ΒΗΜΑ:
Aλείφουμε τα ribs κάνοντας μια μαρινάδα με την μουστάρδα, το traeger rub, την ζάχαρη, το ηλιέλαιο και το αλάτι-πιπέρι. Μπορούμε να το αφήσουμε να μαριναριστεί το λιγότερο 30 λεπτά ( όσο περισσότερο μείνει , τόσα περισσότερα αρώματα θα απορροφήσουν τα ribs).
2ο ΒΗΜΑ:
Παράλληλα έχουμε ρυθμίσει το μπάρμπεκιου στους 90 C να πάρει θερμοκρασία. Τοποθετούμε τα χοιρινά παιδάκια στην βάση ψησίματος και τα ψήνουμε σε αυτή την θερμοκρασία για περίπου 3 ώρες.
3ο ΒΗΜΑ:
Στην συνέχεια ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 130, τυλίγουμε με χαρτί κρεοπωλείου το κάθε rib ξεχωριστά και τα ψήνουμε για άλλες 2 ώρες.
4ο ΒΗΜΑ:
Στο τέλος ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 150, ξετυλίγουμε τα παϊδάκια από το χαρτί περιτυλίγματος και για την τελευταία ώρα αλείφουμε με την Σάλτσα Bbq Traeger Sweet & Heat κάθε 15 λεπτά.
Γράψτε ένα Σχόλιο