Αλμυρές και τραγανές εξωτερικά, ζεστές και κρεμώδεις από μέσα. Σερβίρετε αυτές τις τραγανές πατάτες με μια κουταλιά βούτυρο και τη γαρνιτούρα της επιλογής σας.


ΥΛΙΚΑ


6 πατάτες πλυμένες και στεγνές,  κομμένες στα δύο. 

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 

1 κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι 

Τις αγαπημένες σας επικαλύψεις (όπως βούτυρο, κρέμα γάλακτος, σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο μπέικον και/ή τριμμένο τυρί).


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


1ο ΒΗΜΑ:

Όταν είστε έτοιμοι να ψήσετε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία της ψησταριάς σας στους 230°(450℉) και προθερμάνετε με κλειστό καπάκι για 15 λεπτά.



2ο ΒΗΜΑ:

Σε ένα μεγάλο ταψί τοποθετήστε τις πατάτες και αλείψτε με ελαιόλαδο και χοντρό αλάτι.


3ο ΒΗΜΑ:

Τοποθετήστε τις πατάτες απευθείας στη σχάρα της ψησταριάς, κλείστε το καπάκι και ψήστε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες στο εσωτερικό για περίπου 40 λεπτά.


Τραγανές αλατισμένες Πατάτες


4ο ΒΗΜΑ:

Σερβίρετε τις πατάτες συνοδευμένες με τα αγαπημένα σας toppings.



Καλή σας απόλαυση!


ΠΗΓΗ :  www.traegergrills.gr