Barbeque Garlic Parmesan Corn Ribs
Αυτή η εύκολη συνταγή με παϊδάκια καλαμποκιού BBQ ψημένα στο Traeger Pellet Grill σας είναι το τέλειο ορεκτικό αλλά και συνοδευτικό που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι.
ΥΛΙΚΑ
20
καλαμπόκια είτε βρασμένα είτε νωπά
4
μπουκάλια Σάλτσα Stubb's Original Bar
150gr σκόνη σκόρδου
500gr βούτυρο αγελάδας
350g flakes παρμεζάνας
2
ματσάκια σχινόπρασο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1ο ΒΗΜΑ:
Κόβουμε με το μαχαίρι γενικής χρήσης το καλαμπόκι σε 4 οριζόντιες λωρίδες δημιουργώντας τα «παϊδάκια».
2ο ΒΗΜΑ:
Σε ένα μαντεμένιο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε την σκόνη σκόρδου ενώ ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να αλλάζει χρώμα το βούτυρο και να ροδίσει. Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά την Σάλτσα Stubb'sOriginal Bar ανακατεύοντας ταυτόχρονα και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
3ο ΒΗΜΑ:
Αλείφουμε την Σάλτσα Stubb's Original Bar πάνω στα παϊδάκια καλαμποκιού με ένα πινέλο δημιουργώντας μια παχιά στρώση.
4ο Βήμα:
Ρυθμίζουμε το Traeger Grill μας στους 160 βαθμούς και ψήνουμε για 30 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να στεγνώνει η σάλτσα. Εάν θέλουμε μπορούμε να επαναλάβουμε την επάλειψη με το πινέλο σε αυτό το στάδιο.
5ο Βήμα:
Ρίχνουμε τα flakes παρμεζάνας, ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ώσπου να πάρει το καλαμπόκι ένα έντονο χρυσάφι χρώμα.
Τέλος, σερβίρουμε στο ξύλο σερβιρίσματος.
Καλή σας απόλαυση !
ΠΗΓΗ : www.traegergrills.gr
Γράψτε ένα Σχόλιο