Η καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο
Οι ζουμερές μπριζόλες στη σχάρα είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής! Αυτή είναι η καλύτερη μαρινάδα που συναντήσαμε ποτέ. Είναι το τέλειο μείγμα γεύσεων και αφήνει τρυφερό το κρέας χωρίς να υπερβάλει στη γεύση.
Υλικά
4 – 5 μοσχαρίσιες μπριζόλες επιλογής σας
1/2 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας με χαμηλό νάτριο
2 κ.γ ελαιόλαδο
2 κ.γ κέτσαπ
1 κ.γ ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κ.γ ρίγανη
1 κ.γ πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά και προσθέστε μέσα τις μπριζόλες
Μαρινάρετε 3 ώρες, γυρίζοντας συχνά
Αφήστε τις μπριζόλες σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά
Προθερμάνετε την ψησταριά σας σε υψηλή θερμοκρασία για 5-10 λεπτά
Ψήστε τις μπριζόλες μέχρι το επιθυμητό σας επίπεδο. Ιδανικά χρησιμοποιείστε ένα ψηφιακό θερμόμετρο και συμβουλευτείτε τον πίνακα θερμοκρασιών για το μοσχάρι
Καλη απόλαυση!