Τραγανές αλατισμένες Πατάτες
Αλμυρές και τραγανές εξωτερικά, ζεστές και κρεμώδεις από μέσα. Σερβίρετε αυτές τις τραγανές πατάτες με μια κουταλιά βούτυρο και τη γαρνιτούρα της επιλογής σας.
ΥΛΙΚΑ
6 πατάτες πλυμένες και στεγνές, κομμένες στα δύο.
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι
Τις αγαπημένες σας επικαλύψεις (όπως βούτυρο, κρέμα γάλακτος, σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο μπέικον και/ή τριμμένο τυρί).
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1ο ΒΗΜΑ:
Όταν είστε έτοιμοι να ψήσετε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία της ψησταριάς σας στους 230°(450℉) και προθερμάνετε με κλειστό καπάκι για 15 λεπτά.
2ο ΒΗΜΑ:
Σε ένα μεγάλο ταψί τοποθετήστε τις πατάτες και αλείψτε με ελαιόλαδο και χοντρό αλάτι.
3ο ΒΗΜΑ:
Τοποθετήστε τις πατάτες απευθείας στη σχάρα της ψησταριάς, κλείστε το καπάκι και ψήστε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες στο εσωτερικό για περίπου 40 λεπτά.
4ο ΒΗΜΑ:
Σερβίρετε τις πατάτες συνοδευμένες με τα αγαπημένα σας toppings.
Καλή σας απόλαυση!
ΠΗΓΗ : www.traegergrills.gr