Οι αδιάβροχες κουζίνες Kitchen BOXY από χάλυβα και HPL διαθέτουν ψησταριά, ψυγείο, νεροχύτη, αποθηκευτικούς χώρους, κομψή εμφάνιση και επιλογές εξατομίκευσης για κάθε κήπο.
ΕΞΩΤ. ΚΟΥΖΙΝΕΣ STEEL CUCINE
Οι εξωτερικές κουζίνες της Steel Cucine, χαρακτηρίζονται από τον ποιοτικό σχεδιασμό τους και την κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και τις καιρικές συνθήκες.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ WEBER
Μεταφέρετε το μπάρμπεκιου έξω με την εξωτερική κουζίνα της Weber, απολαμβάνοντας τον καιρό και πολύτιμο χρόνο με φίλους και οικογένεια. Οι ψησταριές υγραερίου Weber ενσωματώνονται πλήρως.
Οι λύσεις μας για υπαίθρια κουζίνα διαθέτουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία ψησίματος για να προσφέρουν την πιο ευχάριστη εμπειρία φαγητού σε εξωτερικούς χώρους.
Από ελεύθερα ψυγεία έως εντοιχιζόμενα για εξωτερικές κουζίνες, απολαύστε φρέσκα φαγητά και ποτά στον κήπο ή τη βεράντα σας, εξοικονομώντας χρόνο και αποφεύγοντας ενοχλητικές διαδρομές.
ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΕΡΙΟΥ & ΞΥΛΟΥ
Φούρνοι ξύλου και αερίου με φινέτσα και υψηλή ποιότητα. Απολαύστε παραδοσιακή ιταλική πίτσα, μαγειρέψτε με ξύλα και ψήστε σε φούρνους με άρωμα καπνού και τέλεια γεύση.
ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΠΛΑΤΟ
Το Modern Plancha συνδυάζει σχεδιασμό και καινοτομία, προσφέροντας πρακτικότητα και κομψότητα. Διατίθεται σε εκδόσεις αερίου ή ηλεκτρικής ενέργειας, ανεβάζοντας τα πρότυπα εξωτερικής μαγειρικής.
Μύθος: Οι καθαροί χυμοί στο κοτόπουλο σου λένε αν είναι έτοιμο.
Αρκετά βιβλία ή ακόμα και μάγειρες λένε ότι το κοτόπουλο είναι έτοιμο όταν το κόψεις και τρέχουν καθαροί χυμοί.
Εάν υιοθετήσεις ..
Πολλές φορές ακούμε από ανθρώπους που εκτελούν μια συνταγή ότι την έκανα ακριβώς όπως έλεγε αλλά δεν μου βγήκε σωστή. Σίγουρα υπάρχουν συνταγές στο διαδίκτυο οι οποίες έχουν λάθη ή είναι γραμμένε..
Μύθος: Δεν θέλω αίμα στη μπριζόλα μου !!
Πάρα πολλές φορές ακούμε τον κόσμο όταν παραγγέλνει μια μοσχαρίσια μπριζόλα να λέει δεν θέλω αίμα ψήστε την μου καλά. Όπως έχουμε δει σε άλλα άρθρα μι..
Μύθος: Εάν θωρακίσεις το κρέας κρατάει μέσα τους χυμούς του !!
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι θεωρούν ότι άν θωρακίσεις το κρέας θα παραμείνει ζουμερ..
Μύθος: Εάν τρυπήσω το κρέας με το θερμόμετρο ή το γυρίσω με πιρούνι καταλήγει ένα κρέας να χάσει τους χυμούς του.
Εάν χρησιμοποιήσεις θερμόμετρο τρυπώντας το κρέας χάνεις χυμούς, εάν γυρίσεις..
Η διαδικασία που απαιτείται για να απολαύσετε ένα ζουμερό και νόστιμο ψάρι από την ψησταριά σας χωρίζεται σε 2 βήματα. Στην επιλογή του ψαριού και στο σωστό ψήσιμο του.
Η επιλογή του ψαριού ..