Οι αδιάβροχες κουζίνες Kitchen BOXY από χάλυβα και HPL διαθέτουν ψησταριά, ψυγείο, νεροχύτη, αποθηκευτικούς χώρους, κομψή εμφάνιση και επιλογές εξατομίκευσης για κάθε κήπο.
ΕΞΩΤ. ΚΟΥΖΙΝΕΣ STEEL CUCINE
Οι εξωτερικές κουζίνες της Steel Cucine, χαρακτηρίζονται από τον ποιοτικό σχεδιασμό τους και την κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και τις καιρικές συνθήκες.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ WEBER
Μεταφέρετε το μπάρμπεκιου έξω με την εξωτερική κουζίνα της Weber, απολαμβάνοντας τον καιρό και πολύτιμο χρόνο με φίλους και οικογένεια. Οι ψησταριές υγραερίου Weber ενσωματώνονται πλήρως.
Οι λύσεις μας για υπαίθρια κουζίνα διαθέτουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία ψησίματος για να προσφέρουν την πιο ευχάριστη εμπειρία φαγητού σε εξωτερικούς χώρους.
Από ελεύθερα ψυγεία έως εντοιχιζόμενα για εξωτερικές κουζίνες, απολαύστε φρέσκα φαγητά και ποτά στον κήπο ή τη βεράντα σας, εξοικονομώντας χρόνο και αποφεύγοντας ενοχλητικές διαδρομές.
ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΕΡΙΟΥ & ΞΥΛΟΥ
Φούρνοι ξύλου και αερίου με φινέτσα και υψηλή ποιότητα. Απολαύστε παραδοσιακή ιταλική πίτσα, μαγειρέψτε με ξύλα και ψήστε σε φούρνους με άρωμα καπνού και τέλεια γεύση.
ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΠΛΑΤΟ
Το Modern Plancha συνδυάζει σχεδιασμό και καινοτομία, προσφέροντας πρακτικότητα και κομψότητα. Διατίθεται σε εκδόσεις αερίου ή ηλεκτρικής ενέργειας, ανεβάζοντας τα πρότυπα εξωτερικής μαγειρικής.
Μαγειρεύοντας την αγαπημένη σας μπριζόλα σε μαντεμένιο τηγάνι Καλωσορίσατε στην αρμονία της μαγειρικής με μαντεμένια σκεύη! Η χρήση μαντεμένων σκευών στην κουζίνα είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς σ..
Το Τ Bone Steak είναι ξεκάθαρα μια από τις κορυφαίες κοπές που αξίζει να δοκιμάσετε να μαγειρέψετε στην σχάρα σας. Ακολουθήστε την συνταγή για T bone με αρωματικό βούτυρο και απολαύστε την πλούσια γεύ..
Το μαγείρεμα της μπριζόλας ribeye στη ψησταριά υγραερίου είναι μια σχετικά απλή δουλειά και σχεδόν πάντα το αποτέλεσμα σας ανταμείβει. Το Ribeye μαγειρεύεται καλύτερα σε υψηλή θερμοκρασία, γι’ αυτό ..
Οι ζουμερές μπριζόλες στη σχάρα είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής! Αυτή είναι η καλύτερη μαρινάδα που συναντήσαμε ποτέ. Είναι το τέλειο μείγμα γεύσεων και αφήνει τρυφερό το κρέας χωρίς να υπερ..
Το Tomahawk είναι ένα κομμάτι Ribeye βόειου κρέατος με κόκκαλο που μπορεί να φτάνει τα 45-50 εκατοστά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το όνομα προέρχεται από την ομοιότητα της κοπής με τσεκούρ..
Μύθος: Δεν θέλω αίμα στη μπριζόλα μου !!
Πάρα πολλές φορές ακούμε τον κόσμο όταν παραγγέλνει μια μοσχαρίσια μπριζόλα να λέει δεν θέλω αίμα ψήστε την μου καλά. Όπως έχουμε δει σε άλλα άρθρα μι..
Μύθος: Εάν θωρακίσεις το κρέας κρατάει μέσα τους χυμούς του !!
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι θεωρούν ότι άν θωρακίσεις το κρέας θα παραμείνει ζουμερ..
Μύθος: Εάν τρυπήσω το κρέας με το θερμόμετρο ή το γυρίσω με πιρούνι καταλήγει ένα κρέας να χάσει τους χυμούς του.
Εάν χρησιμοποιήσεις θερμόμετρο τρυπώντας το κρέας χάνεις χυμούς, εάν γυρίσεις..
Ανακαλύψτε τον τρόπο να μαγειρέψετε την τέλεια μπριζόλα για να την απολαμβάνετε κάθε στιγμή. Υπάρχουν συγκεκριμένα tips για το ψήσιμο της μπριζόλας. Η κοπή πρέπει να είναι σωστή. Το κρέας πρέπει ..
Ξεκινώντας να καρυκεύσετε μια γευστική μπριζόλα να θυμάστε ότι το λιγότερο είναι και περισσότερο. Χρησιμοποιώντας λίγα καρυκεύματα, απολαμβάνεται περισσότερο την γευστικότητα ενός καλού κρέατος.
Ψ..